Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

Dynatel 2220M

Med denne multifunktionelle lednings- og kabelsøger får du det ideelle instrument til søgning af alle typer jordlagte kabler og rør.
 
Ledningssøgeren er meget let at anvende og aflæse, og dens lette vægt gør den nem at håndtere og transportere. Ud over det får du med denne ledningssøger den nye, forbedrede Max-søgeteknik, som gør det meget nemt at kortlægge den enkelte ledning, hvor det førhen har været svært på grund af modstandsdygtige isolatorer og gummipakninger på ledningsnettet.
 
Du får hurtigt angivet både lednings- og kabeldybde, hvilket betyder, at du nedsætter tidsforbruget på lednings- og kabelsøgning, og at du dermed optimerer hele processen med fejlsøgningen.
Naturligvis hjælper vi dig meget gerne med vejledning i ledningssøger eller andre spørgsmål, du måtte have – derfor er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe på telefon 70 23 98 98 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Flere smarte funktioner i kabelsøgeren

2220M-kabelsøgeren bruger én radiofrekvens til søgning af kabler og en anden radiofrekvens til søgning af rør, hvilket gør det nemt for dig at skelne mellem de to. Derudover får du angivet lednings og kabeldybden meget hurtigt og simpelt, og du vælger selv, om du vil have vist dybden i tommer, fod eller centimeter.

Derudover bruger kabelsøgeren ganske almindelige alkaline-batterier.

 

Mere information om Dynatel 2220M-ledningssøgeren

Vil du vide endnu mere om ledningssøgeren, kan du downloade dokumentet nedenfor og blandt andet læse mere om de tekniske specifikationer og funktioner.

Ligeledes kan du downloade brugsanvisningen, der nemt og hurtigt giver dig et overblik, så du kommer i gang med din Dynatel 2220M-ledningssøger.

Et sidste tip herfra er at kombinere ledningssøgeren med vores glasfibersonde til hurtig og nem ledningssøgning på ikke-metalliske ledninger.

Har du spørgsmål til Dynatel 2220M

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen hvis du har spørgsmål til produktet.

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.