Kurser & aktiviteter

Videreuddannelse i Wales

Kurset henvender sig specielt til driftsledere, bestyrere og lækageoperatører, som beskæftiger sig med ledelse og planlægning af bæredygtige strategier til effektiv reduktion af vandtab på ledningsnettet. Kurset bliver afholdt i Wales over 3-4 dage…

7. - 8. september 2022
Grundkursus i lednings- og lækagesøgning

To dages kursus med overnatning. Kurset foregår på vores testcenter i Taastrup. Kurset veksler mellem teori og praksis, og vi gennemgår bl.a. metoder til grov- og finlokalisering af lækager og ledningssøgning på forskellige typer rør. Man er meget velkommen til at medbringe sine egne instrumenter, ellers kan vores instrumenter også frit benyttes.

Skræddersyede kurser

Ønsker I at fordybe jer i en bestemt lækagesporingsteknik, eller vil I forbedre jeres eksisterende evner?  Så er et specielt tilrettelagt kursus måske noget for dig.  Kurset bliver struktureret efter dine behov og ønsker.

Leif Koch A/S anbefaler

Se vores anbefalinger til kursusforløb her og kontakt os meget gerne med dine eventuelle spørgsmål.

Efter aftale (kontakt os) - Udvidet kursus i lækagesporing

Grundkurset i lednings- og lækagesøgning er for dig, der er ny i vandværksbranchen, eller dig, som har brug for at få genopfrisket din viden om proaktiv lækagesporing på jordlagte drikkevandsledninger.