Lækagesporing af professionel sparer tid og penge

Hos os får du sikkerhed for lækagesporing i drikkevandsrør af højeste kvalitet. Vi har håndplukket og gennemtestet udstyr fra hele verden, og med over 45 års erfaring har vi lednings- og lækagesporing siddende på rygraden.

Lækager er uhensigtsmæssige, da det rene drikkevand siver gennem lækagen og tilbage i undergrunden i stedet for ud til forbrugeren, hvilket dræner både miljømæssige og økonomiske ressourcer – for ikke at tale om risikoen for, gennem lækagen, at få forurenet vand i dine vandledninger. Hos Leif Koch A/S får du overvågning af ledningsnettet ved moderne teknologi – blandt andet satellitbilleder – og dybdegående ekspertise.

På den måde hjælper vi dig med at nedsætte tiden fra lækagen opstår, til den er udbedret, og dyrebare ressourcer spares.

Hos os får du altid en skræddersyet løsning, og vi dækker alt fra det lille vandværk til de helt store forsyninger i Danmark og på verdensplan.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis vi skal være behjælpelige med lednings- og lækagesporing. Det gør du enten ved at ringe på telefon 7023 9898 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Akut lækagesporing

I Leif Koch A/S har vi døgnvagt, og det betyder, at du altid kan kontakte os, når uheldet er ude og du har en akut lækage – uanset om det er om natten, i weekender eller på helligdage.
Det vil sige, at uanset hvor og hvornår bruddet opstår, står vores erfarne lækageoperatører klar til at rykke ud og lokalisere lækagen, så du kan komme videre med dit arbejde.
Har du brug for akut lækagesporing, er nummeret til døgnvagt 7020 9510

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen herunder.