Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

Ledningssøgning

Hos Leif Koch A/S har vi stor erfaring indenfor ledningssøgning. Vi benytter jordmikrofoner og pulsgeneratorer til at kortlægge rørsystemet, så du eller din virksomhed har et klart overblik over, hvor jeres rør ligger.

At vide hvor rørene ligger er især vigtigt, hvis der skal bygges om, tilsluttes nye rør eller ved gennemgang af rørenes tilstand.

 

Søgning på ledningsnettet

For at finde ledningerne bruger vi en række instrumenter, og gerne flere på samme ledningsnet, for at sikre korrekt overblik med højst mulig nøjagtighed.
Der er stor forskel på, hvor nøje ledningsnet er blevet kortført, og ofte kan lokationen afvige med flere meter fra der, hvor man ellers troede at ledningen lå.

 

Overblik over tilstanden

Ud over dette kan vi lave tilstandsrapporter af hele jeres ledningsnet. Det gør vi bl.a. ved ledningsnet af ældre dato eller ved mange lækager. Dette kan give jer et overblik over tilstanden samt viden om, hvad den mest rentable løsning er for jer. Ofte kan det være svært at bedømme, hvorvidt man skal forsøge at udbedre alle lækagerne, eller om ledninger skal skiftes ud.

 

Udskiftning af ledninger

Udskiftning af ledninger kan virke som en omstændig- og uoverskuelig opgave, dog kan det nogle gange bedre betale sig at udskifte, især hvis der er mange lækager, og rørenes tilstand er dårlig.

 

 

Rørenes tilstand

Ofte kan man have en anelse om, hvilken tilstand rørene er i på baggrund af alder og tidligere lækager. Det er dog ikke altid at alder og tilstand går hånd i hånd. Nogle rør holder længere end andre, og der er mange faktorer, der har indflydelse på rørenes levetid, som f.eks. jordbundsforhold, sten og bebyggelse.

Det er derfor vigtigt altid at have et opdateret kort over ledningssystemet. Og pr. 01. juli 2023 er det vedtaget, at alle ledningsoplysninger skal digitaliseres.

 

LER-loven

Lov om Ledningsejerregistret, LER-loven (LOV nr. 564 af 10/05/2022)
Ledningsejere, der er omfattet af lovens anvendelsesområde, har pligt til at blive registreret i Ledningsejerregistret, og har pligt til at udlevere ledningsoplysninger til de graveaktører, der forespørger om ledningsoplysninger.
Loven har fuld virkning fra den 1. juli 2023, hvilket betyder at alle jordbårne vandledninger være registreret korrekt.

Mangler du overblik over dine vandledninger, eller vil du vide mere om LER-loven, så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak.

 

En del af løsningen

Hos os får du altid en skræddersyet løsning, og vi dækker alt fra det lille vandværk til de helt store forsyninger i Danmark samt på verdensplan.
Derfor er vi hos Leif Koch A/S stolte af at være en del af løsningen!

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis vi skal være behjælpelige med lednings- og lækagesporing. Det gør du enten ved at ringe på telefon 7023 9898 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Akut lækagesporing

I Leif Koch A/S har vi døgnvagt, og det betyder, at du altid kan kontakte os, når uheldet er ude og du har en akut lækage – uanset om det er om natten, i weekender eller på helligdage.
Det vil sige, at uanset hvor og hvornår bruddet opstår, står vores erfarne lækageoperatører klar til at rykke ud og lokalisere lækagen, så du kan komme videre med dit arbejde.
Har du brug for akut lækagesporing, er nummeret til døgnvagt 7020 9510

Eksempel på ledningssøgning

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen herunder.

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.