Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

Leif Koch A/S anbefaler

At bruge de rigtige metoder og de rigtige instrumenter til både lednings- og lækagesporing er selvfølgeligt vigtigt; Men det er personen bag metoden og instrumentet der gør hele forskellen.
 
Løbende at holde sig opdateret om metoder og instrumenter er et must i kampen med vandspild – og sikre den enkelte person, såvel som det enkelte vandværk/forsyning, de bedste forudsætninger for stabilt vandforsyning, med færrest muligt unødige afbrydelser.
 
Vi anbefaler at kursisterne tager deres egne instrumenter med, så de opnår størst mulig erfaring. Men der er selvfølgeligt også rig mulighed for at afprøve vores instrumenter.

Leif Koch A/S anbefaler følgende kursusforløb:

1. Grundkursus:

  • 2 dages kursus i Taastrup der veksler mellem teori (indendørs) og praktiske øvelser på vores udendørs prøvebane. Kurset er inkl. overnatning, forplejning og fælles aftensmad på første dag.

  • Anbefalet for nye folk i branchen – folk der ønsker genopfriskning – og for alle med interesse i lednings- og lækagesporing

2. Udvidet kursus:

  • 2 dages kursus, med hovedvægten på praktiske øvelser, både på vores udendørs prøvebane, samt på ”rigtige” ledninger. Kurset er inkl. overnatning, forplejning og fælles aftensmad på første dag.

  • Anbefalet for folk i branchen med erfaring – folk der ønsker genopfriskning – og for alle med interesse i lednings- og lækagesporing

3. Efteruddannelse:

  • 4 dage i Wales, der veksler mellem teori (indendørs) og praktiske øvelser på udendørs prøvebane. Kurset er inkl. overnatning, forplejning, fælles aftensmad de 3 første dage, samt fly tur-retur København og lokale transport i Wales.

  • Kurset er både på engelsk, men der simultantolkes selvfølgeligt også til dansk.

  • Anbefalet for folk i branchen med erfaring – folk der ønsker genopfriskning – og for alle med interesse i lednings- og lækagesporing

4. Skræddersyede kurser:

  • Vi udvikler selvfølgeligt også et skræddersyet kurser, til den enkelte forsyning: Kurset kan afholdes i Taastrup på bl.a. vores prøvebane, eller på jeres eget ledningsnet og evt. med jeres egne instrumenter.

5. Genopfriskning:

  • Vi har alle brug for løbende genopfriskning – også når det gælder lednings- og lækagesporing. Mange af vores kunder sørger for at deres folk, minimum har én dag om året hvor metoder og instrumenter bliver finpudset, så vi sammen opnår bedst muligt resultat i marken.

  • Genopfriskningen kan være i Taastrup på Prøvebanen, eller på jeres eget ledningsnet.

Målgruppe:

Alle kurserne er velegnede for folk der skal til, eller allerede udfører lednings- og lækagesporing i praksis, samt for f.eks. bestyrelsesmedlemmer, driftschefer ol, der ikke selv aktivt skal lækagespore, men have kendskab til hvilke metoder og instrumenter der findes. På kurserne er der selvfølgeligt også afsat tid til vidensdeling og erfaringsudveksling.

Prøvebane:

Leif Koch´s testcenter er udstyret med en prøvebane, der giver vores kursister mulighed for at forbinde teori og praksis. På prøvebanen kan kursisterne afprøve metoder og instrumenter til lednings- og lækagesporing samt få en bedre føling med instrumenterne under vejledning af vores erfarne kursusledere. Prøvebanen giver vores kursister en unik mulighed for praktisk erfaring, de kan tage med sig videre i dagligdagen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen herunder.

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.