LER-Lovgivningen (LER 2.0)

Vi hos Leif Koch A/S kan nemt hjælpe med at få kortlagt jeres ledninger og rør med vores GPS-udstyr! På den måde får I et bedre overblik over jeres infrastruktur, og I undgår eventuelle bøder.

LER står for ledningsejerregistret, og fastsætter en række regler, som alle ledningsejere skal efterleve. Bl.a. skal alt data være indregistreret på en online platform, så det kan være til rådighed indenfor 2 timer.

Loven indtræder endeligt den 30. juni 2023 med en treårig overgangsfase indtil da. Det vil sige, at f.eks. hvert vandværk skal vide præcist hvor alle sine rør ligger, og indberette dem. Dette kan godt være et uoverskueligt og besværligt arbejde, især for mindre vandværker, som ofte drives af frivillige.

 Leif Koch A/S har dog ekspertisen til at hjælpe jer!

Vi kan f.eks. hjælpe i forbindelse med lækage- eller ledningssøgning

  • Slå to fluer med ét smæk og få opmålt GPS data til LER.2.0, når vi alligevel er ude hos jer til lækagesøgning! Vi har GPS-udstyr med i bilen, så vi kan nemt og hurtigt opmåle data til LER. På den måde sparer I omkostningerne ved kørsel, og I giver jer selv og andre et bedre overblik over hvor rørene ligger.

 

Vi kan også hjælpe med at få lagt en hel LER-strategi

  • Det kan være uoverskueligt og besværligt at sætte sig ind i LER-lovgivningen, som kommer til at ramme alle rørejere i Danmark.  På den anden side har LER-lovgivningen potentialet til at gøre vandbranchens arbejde nemmere med hurtig adgang til data. Vi kan hjælpe jer med at lave en strategi over, hvordan lige præcis I kan komme i mål med datamålingen.

 

Skriv en mail til os på info@leifkoch.dk eller ring til os for en uforpligtende samtale.

Læs mere om LER-Lovgivningen her: 

Har du spørgsmål til hvordan Leif Koch A/S kan hjælpe dig, så skriv en mail til os på info@leifkoch.dk eller udfyld formularen

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen hvis du har spørgsmål til produktet.