Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

MicroCorr Touch

MicroCorr Touch-korrelatoren anvendes til at finde lækager i rørledninger eller drikkevandsnet. Korrelatoren har utroligt følsomme mikrofoner, som opfanger den ”støj”, der kommer fra lækagen. Via en radiosender overføres lyden til korrelatoren, som igen beregner den nøjagtige lokation for lækagen med udgangspunkt i rørets materiale, diameter og rørstrækningens længde.
 
Hos Leif Koch har du mulighed for at købe en korrelator, lige så vel som at vi tilbyder dig at servicere dine instrumenter på vores professionelle serviceværksted.
 
Og som noget helt unikt i Danmark tilbyder vi dig ligeledes at reparere dine lækagesporingsinstrumenter, skulle noget mod forventning være i stykker.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til MicroCorr Touch-korrelatoren eller har andre henvendelser.

Du kontakter os ved at ringe på telefon 7023 9898 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Unik korrelator, der giver godt overblik

MicroCorr Touch er verdens første “stand alone” korrelator med indbygget farvedisplay. På VGA touch-displayet finder du alle relevante informationer i forbindelse med korreleringsarbejdet, og informationerne på skærmen er nemme at se selv i fuldt solskin. Instrumentets brugerflade er simpelt og lettilgængeligt, og indeholder alle nødvendige funktioner til at udføre præcist og professionelt korreleringsarbejde.

Endvidere er sensorerne i korrelatoren utroligt sensitive, og det sikrer dig et meget præcist resultat.

 

Download brugervejledning til MicroCorr Touch-korrelatoren

Her på siden kan du downloade brugermanualen til MicroCorr Touch-korrelatoren (på engelsk), der giver dig et overblik over funktionerne og brugen af den.

Har du spørgsmål til korrelatoren, eller ønsker du at købe den, er du altid velkommen til at henvende dig til os, og så hjælper vi dig gladeligt – med næsten 50 års erfaring inden for lækagesporingsinstrumenter garanterer vi dig, at vi har svar på dit spørgsmål.

Har du spørgsmål til MicroCorr Touch?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen hvis du har spørgsmål til produktet.

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.