Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

Nyheder fra Leif Koch A/S

Vi er stolte af at præsentere vores to nyeste produkter: Smart Trak 101 og Smart Trak 102

Disse innovative spindelsøgere er specielt designet til effektivt at søge Spindler/stophaner, dæksler, skelpæle og fixpunkter mm.

Begge søgere er en videreudvikling af de populære modeller MT-100 og MT-102

Med Smart Trak 102 får du den ekstra fordel af vores nye ERASE funktion, der gør det muligt at søge med fuld styrke nær store metalgenstande uden at blive forstyrret. Desuden er der indbygget advarsel ved stærkstrømskabler.

Kontakt os på telefon 7023 9898 i dag for at lære mere om, hvordan vores produkter kan hjælpe dig med at søge spindlerne hurtigt og effektivt.

Vi har fået en ny vogn som er fyldt med professionelt udstyr

Efter nogen ventetid, kom Martin Lundgren´s nye VW endeligt. Martin er klar til at være en professionel del af vores team.

Hans nye bil er fyldt med moderne udstyr til at klare enhver opgave effektivt.

Planlagt generationsskifte

Vi er glade for at kunne meddele, at Leif Koch A/S har gennemført et planlagt generationsskifte. Peter Hauge Jensen er nu selskabets nye ejer og administrerende direktør.

 

Leif Koch A/S er anerkendt som en førende aktør inden for sit felt, hvor vi altid har stræbt efter at levere topkvalitets løsninger til vores kunder. Vi er kendt for vores engagement, vores kvalitetsbevidsthed og vores evne til at skabe værdi for vores kunder.

 

Peter Hauge Jensen, vores nye leder, ser frem til dette nye kapitel. “Det er en stor ære at overtage en så kompetent virksomhed som Leif Koch A/S,” siger han. “Jeg glæder mig utroligt meget til at møde vores kunder og fortsætte den forpligtelse til service og kvalitet, der har været selskabets varemærke.”

 

Jørgen Koch, vores tidligere administrerende direktør, vil fortsætte i virksomheden med ansvar for globalt salg. Han har stor tiltro til Peter som den nye leder. “Peter er en dygtig og naturlig arvtager. Jeg har fuld tillid til, at han vil videreføre og udbygge vores stærke position i markedet. Jeg glæder mig til at fortsætte vores samarbejde,” siger Jørgen Koch.

 

Dette er en spændende tid for Leif Koch A/S. Vi takker Jørgen for hans utrættelige arbejde og ser frem til Peters ledelse, som vil tage os ind i fremtiden.

Vi kan nu tilbyde at lokalisere lækager ved hjælp af fiberkabel, der løber inden i vandrørene.

Det revolutionerende nye system kan overvåge dit ledningsnet 24/7, så du kan få en meget tidlig advarsel, før en lækage udvikler sig kritisk.

Systemet er designet til at hjælpe forsynings- og industriselskaber, med at spare penge og føre deres virksomheder ind i en endnu mere bæredygtig fremtid.

I modsætning til eksisterende overvågningssystemer, kan den nye teknologi bruges til automatisk at lokalisere den nøjagtige placering af lækager og indtrængen døgnet rundt, hvilket muliggør rettidige indgreb og smartere aktivstyring.

Fiberkablerne monteres under tryk, så forbrugerne ikke forstyrres, da kablet bliver trukket gennem ledningen vha. en lille faldskærm. Når fiberkablet er monteret, bestemmer du hvor tit du ønsker en rapport over mulige lækager.

Vi vil meget gerne fortælle dig mere om mulighederne for lækageovervågning med fiberkabel. Kontakt Per Sørensen på tlf. 54 33 24 47 eller send en mail til pso@leifkoch.dk.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Fagmesse i Roskilde

Kom og mød vores eksperter i Danske Vandværkers fagmesse i Roskilde.

Vi står klar med Per og Martin som glæder sig til at møde jer og fortælle om alle vores nyheder.

Vi stod på stand # 27.
Tid: Fredag d. 27. jan.
Adresse: Roskilde Kongres- & Idrætscenter

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.