Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

Om Leif Koch A/S

Virksomheden Leif Koch A/S

Leif Koch A/S er førende i Danmark inden for reduktion af vandtab i forsyningsnettet. Vi er specialister i lokalisering af lækager på jordlagte drikkevandsledninger. Gennem effektive indsatser og hurtige lokaliseringer af brud på drikkevandsledninger, reducerer vi vandtabet i dit distributionsnet. Vores ekspertise bunder i næsten 50 års erfaring, fra mange steder i verden.

 

 

Husets fem fløje

  • Administrationen
  • Team Lækage
  • Salgsafdeling
  • Værksted
  • IT & Teknik

 

Adminstrationen i Leif Koch A/S består af Jørgen Würtzner Koch, Kroeze Andersen, Per Sørensen, * og *. De tilbringer størstedelen af deres arbejdstimer i huset, hvor de varetager administrative opgaver og evaluerer virksomhedens tilstand, samt hvilken retning det er fordelagtigt at bevæge sig. På salgssiden er det Jørgen Würtzner Koch som fungerer ude i marken med at rådgive vores kunder. Desuden sørger vores kontoransvarlige for den daglige drift og kontakt til vores samarbejdspartnere.

 

 

Team Lækage består af vores dedikerede lækageoperatører Jan Jørgensen, Gurdip Dhillon, Storm Pedersen og Martin Lundgren. Det er dem, du møder ude i felten, hvor de udfører proaktiv lækagesporing i ind- og udland. Du kan også møde dem som undervisere på vores kurser og på messer og konferencer landet over, hvor de deler deres omfattende praktiske erfaring indenfor lækagesporing. Vores lækageoperatører er blandt de få i verden der foretager lækagesporing på fuldtid, og besidder derved en ekspertise der kommer vores kunder til gode.

 

 

Salgsafdelingen finder du Chef Konsulent Jørgen Würtzner Koch, Senior Konsulent Westy Rasmussen og projektleder Chloe Pei Chen.  Det er dem du møder ude i forsyningen, når de kommer på besøg og tager en sludder om industriens nye løsningsmuligheder. Til konferencer landet og året rundt er de også at finde, ofte med en skare nysgerrige besøgende omkring sig.

 

 

På Værkstedet servicerer vi dig vedr. software, reparationer samt kundeservice og vejledning. Her er det Søren Hedin der står for driften.

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.