Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

Støjlogger; P-Corr+

P-Corr+ er en avanceret støjlogger med indbygget korreleringsfunktion. P-Corr+ registrerer lydbølger på vandledningsnettet og muliggør en hurtig og effektiv lokalisering af vandlækager. Med P-Corr+ installeret på spindler i distributionssystemet, gives en kontinuerlig overvågning af lækager. P-Corr+ og den tilhørende software er ydremere indrettet på en måde, hvor støjdataen kan tilgås online fra PC og tablet (Windows). Teknologien bag P-Corr+ stammer fra den gennemtestede Permalog+ lækagestøjlogger.

P-Corr+ er en en støjlogger i høj kvalitet, med mange funktioner, den giver brugeren GIS-overvågning når kombineret med Almos Leak. Det er et let anvendelig system, med en fleksible opsætning, med P-Corr+ får brugeren online adgang til lydfileren, hvilket muliggør en fjernaflytning, samtidgig er den udstyret med et automatisk download af 28 dages historik.

Når en lækage er identificeret registrer enheden automatisk støj fra de downloadede korrelations- og lydfiler. Vandværkerne kan herved lave en effektiv overvågning af distributionssystemet og reducere vandtab grundet lækager, på en nem og overskuelig måde.

Har du spørgsmål til P-Corr+?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen hvis du har spørgsmål til produktet.

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.