Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

Permalog+

Støjlogger
PermaLog+  til lækagesporing forener det bedste fra fortiden med det bedste fra nutiden. Modellens design og funktioner er valgt ud fra årtiers erfaring, og de reelle behov man møder som forsyning i forbindelse med lækagesporing. Samtidig er teknologien i instrumentet topmoderne, og vil stille selv den professionelle lækageoperatør tilfreds.

PermaLog+ er en støjlogger. Det vil sige at den registrerer lydbølger direkte fra ledningsnettet, hvorpå den transmitterer dataene til en FTP-server, hvor de fortolkes og oversættes af algoritmer baseret på årtiers erfaring. Loggeren har støjreduktionsfunktion, og kan derved skelne mellem eksempelvis trafikstøj og lækagestøj. Alligevel anbefaler vi at målingenerne foretages om natten, hvilket man kan indstille den til gennem konfigurering. Vi konfiguerer gerne, men har i vores sortiment en ‘Patroller’ der er designet til formålet, og udviklet med brugervenlighed for øje.

Kombiner med Patroller II for optimal funktionalitet

Flytbare og stationære målinger
Ved stationær måling er det vigtigt at hele ledningsnettet er dækket, så man undgår blinde vinkler. Vi anbefaler denne metode fordi det sikrer en stabil og pålidelig dataindsamling, og giver den korteste tid fra lækagen opstår til man kan skride til handling. Man kan også vælge løsningen at installere loggere på dele af ledningsnettet, og flytte dem rundt i regelmæssige intervaller. Dette kræver dog både tid og besvær, og faren for at lækagen opstår i et tidsrum, hvor loggeren er andetsted på ledningsnettet, vil være tilstede. Hvilken fremgangs metode man vælger afhænger af ledningsnettet og de individuelle behov ejeren står med. Vi står altid klar med råd og vejledning til din specifikke situation.

Har du spørgsmål til Permalog+?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen hvis du har spørgsmål til produktet.

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.