Døgntelefon: 7020 9510 l Kontor: 7023 9898

Testcenter for lækagesporing og ledningssøgning

Unik og lokal

Vi har Danmarks eneste aktive testcenter for lækagesporing og ledningssøgning. Testcentret ligger på vores grund i Taastrup, og er designet, udviklet, og anlagt i samarbejde med vores professionelle lækageoperatører.

Testcentret tjener flere formål

Vi kvalitetssikrer vores kurser i lækagesporing, så du altid får de bedste muligheder for at afprøve teorierne fra kursuslokalet. Derudover har vi mulighed for at faciliterer undervisning på alle niveauer og til alle behov, med lækager på forskellige rør- og ledningsmaterialer; stål, støbejern og plast.


Testcentret giver os mulighed for at demonstrere og afprøve instrumenter samt videreudvikle metoder til lækagesporing og ledningssøgning.

Anlægning af Testcenteret

Vi har udbudt kurser i lækagesporing siden firmaets grundlæggelse i 1974. Tidligere, inden Testcenteret, brugte vi rigtige lækager til vores kurser. Gennem årene er antallet af lækager i på danske ledningsnet faldet radikalt, hvilket gjorde det vanskeligt at finde lækager der tjente formålet med kurserne.

Behovet for et Testcenter, med dertilhørende prøvebane til lækagesporing, opstod. Da vi flyttede firmaets adresse og fik stort udendørsareal anlagde vi Testcenteret.

Det stod færdigt i 2008, og vi har nu i baghaven faciliteterne til en komplet lækageoperatøruddannelse, samt selvfølgelig almindelig test af instrumenter. Fordelene ved at kunne lave lækager under kontrollerede forhold er massive, og har øget kvaliteten af vores kurser mærkbart.

For eksempel har det givet os mulighed for at gå fra teori til praksis efter behov, og tilmed gøre fra instrument til instrument. De positive erfaringer fra kursusledere såvel som kursister er umiskendelige.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7023 9898, eller via formularen herunder.

Kontakt Leif Koch A/S

Udfyld formularen nedenunder, og du hører fra os snarest.

se vores opdaterede

Kursusplan

Vi har mange spændende kurser i kalenderen for 2024. Få viden og indsigt i reduktion af vandspild.